Oana Aura Mădălina – Psiholog practicant autonom

Când eram micuță, am locuit în mai multe orașe, mutându-ne cu familia în funcție de serviciul tatălui meu. E destul de dificil să treci în mod repetat prin acest proces de adaptare la alt mediu, să-ți faci prieteni noi, să te acomodezi cu alte cadre didactice, să răspunzi cerințelor diferite, mai ales atunci când te afli încă în perioada de formare. Cu toate acestea, eu cred că acest traseu al vieții mele a venit cu o serie de beneficii de care mă bucur acum, la maturitate: mi-a oferit o capacitate mai mare de introspecție, o putere mare de a empatiza cu semenii, abilitatea de a relaționa cu cei din jur individual, în acord cu nevoile mele și în funcție de caracteristicile lor. De aceea, traseul profesional pe care l-am urmat, nu cred că a fost unul întâmplător ales.

În anul 2000, am absolvit Liceul Pedagogic ”Sabin Drăgoi” din Deva, având dublă specializare: învățător-educator.

În 2004, eram licențiată a Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest Timișoara, cu specializarea Psihopedagogie Specială.

În anul 2007 am primit atestatul de liberă practică al Colegiului Psihologilor din România.

Anul 2009 mi-a adus diploma de masterand în Consiliere psihologică și educațională a Universității Spiru Haret.

Locurile de muncă pe care le-am avut ulterior au reușit să consolideze și să îmbogățească baza teoretică obținută prin educație:

Între anii 2004 și 2008, am fost psihopedagog în cadrul unui centru de asistență specială pentru copil și familie, aflat sub tutela Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Hunedoara.

Am revenit apoi, între anii 2008-2011, la prima mea dragoste, învățământul, activând ca profesor psiholog la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Am simțit însă apoi nevoia de a realiza mai mult din punct de vedere profesional și mi-am deschis în anul 2011 Cabinetul Individual de Psihologie – Oana Aura Mădălina, unde activez și în acest moment.

Între anii 2011 și 2014, am fost profesor de științe socio-umane în cadrul Liceului Civitas din Deva.

În paralel, începând cu anul 2012 și până în prezent, m-am implicat într-o serie de proiecte europene, având calitatea de: consilier orientare carieră, expert psiholog, expert consiliere, specialist relații publice și coordonator tehnic general.

Formarea mea continuă atestă certificate de absolvire ale cursurilor de formator, formator de formatori, manager de proiect și mediator.

În tot acest parcurs, m-a însoțit însă o mare pasiune pe care o am pentru scris, care s-a materializat în anul 2017 când am început administrarea unui blog personal și publicarea săptămânală de articole într-un ziar local.

Aceasta este experiența mea profesională. Dacă este în acord cu nevoile dumneavoastră, eu vă aștept cu drag să colaborăm prin intermediul site-ului!

 

Skype us: