Cum pot obține servicii de consiliere online prin intermediul site-ului?

Modalitatea prin care funcționează această colaborare este simplă, rapidă, accesibilă tuturor și se adaptează în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră, astfel:

  1. Dacă problema cu care vă confruntați este una simplă, concisă și care poate fi tratată rapid, vă oferim varianta întrebărilor și răspunsurilor directe (la secțiunea Întrebări directe). Scrieți întrebarea, achitați onorariul de 10 lei plătind online suma cerută și veți primi, în cel mai scurt timp, un răspuns din partea specialiștilor noștri.
  2. Dacă aveți de-a face cu o problemă mai complexă care necesită o abordare detaliată, cu ramnificații profunde, aveți la dispoziție varianta schimbului de emailuri (la secțiunea Schimb de emailuri) unde vă puteți exprima pe larg. Fiecare email va primi răspuns din partea specialiștilor noștri. Tariful pentru un email este de 50 de lei, achitat în prealabil online.
  3. În cazul în care doriți o colaborare mai personală și simțiți nevoia să vă exprimați verbal, puteți accesa secțiunea noastră de Programare ședință online, stabiliți o dată și o oră convenabilă împreună cu specialiștii noștri, plătiți onorariul de 99 de lei care reprezintă 50 de minute de consiliere prin modalitatea videochat, iar apoi intrați în direct cu noi la timpul convenit, accesând secțiunea Pornește ședință online.

 

 

 

Skype us: